FI | SV | EN

Lämpösiirtotöitä

Etusivu > Osta leikkaustyötä

Esimerkki: Lämpösiirtoa erikoisaluminille. Tässä tapauksessa 'hopeaharjatulle' erikoisalumiinille. Katso myös viereiset kuvat
Esimerkki: Kasvinimikilpiä lämpösiirtotyönä
esimerkkejä lämpösiirtokilvistä
Esimerkki: Lämpösiirtoa erikoisaluminille. Tässä tapauksessa 'hopeaharjatulle' erikoisalumiinille. Katso myös viereiset kuvat
Esimerkki: Lämpösiirtoa erikoisaluminille. Tässä tapauksessa 'hopeaharjatulle' erikoisalumiinille. Katso myös viereiset kuvat.
Tuotekoodi
LLM19384
kpl

Lämpösiirtotöissä voidaan käyttää 2 eri tekniikkaa:

1.  Sublimaatiotekniikassa kuvat/tekstit tulostetaan peilikuvana erikoispaperille ja tuloste prässätään erikoisalumiinille tai kankaalle. Tämä tekniikka perustuu erikoismusteisiin, jotka höyrystyvät prässäyksessä ja siirtyvä värihöyrynä kohteeseen. Kohteen tulee olla valkea vai vaalean sävyinen jotta väri toistuvat oikein, sillä sublimaatiossa ei ole käytettävissä valkeaa väriä.

2.  kuvien/tekstien tulostus suurkuvatulostimella erikoiskalvolle ja sen jälkeen kalvo prässätään  kohteeseen (esim telttamainokset, työvaatteet yms). Kalvopohja on valkea, joten kaikki värit toistuvat oikein. Usein kalvon tulee olla hyvin ohutta, jotta se ei esim t-paidassa tunnu muoviselta. Näissä töissä me teemme kalvon valmiiksi, mutta asiakas prässää itse kalvon kohteeseen. Monesti kohteeseen halutaan kuva ilman taustaa (esim. tekstit). Tällöin leikkauskuviot ei saa olla liian pieniä jotta riipiminen onnistuu.

 

tech
tech

KAIKKI MAKSUTAVAT KÄY:

Meillä voit maksaa verkko-ostokset pankkiin ennakkomaksuna ja kaikilla pankki- ja luottokorteilla.

Kortti- ja lasku/osamaksupalvelut tarjotaan Paytrail kautta.

Paytrail
Laser-Riimikko uusi nettikauppa
Laser-Riimikko
Konsulintie 35
FI-07110, Hinthaara (=Porvoo)
Uusimaa
FINLAND
puh. +358 45 133 7675
laser (at) riimikko.fi
Y-tunnus: 0628881-8