FI | SV | EN

Tuotehinnoittelu

Etusivu > Osta leikkaustyötä

Tuotehinnoittelu
Tuotekoodi
LHN74361
kpl

Hinnat näkyy heti !
Nettikaupassamme olevien tuotteiden hinnat näet tuoteselailussa: klikkaa ensin tuotetta ja se avaa tuotteen vaihtoehtoisten osien valintaruudun. Alarivillä näet heti tekemiesi valintojen mukaisen tuotehinnan, liikevaihtoverottomana.

3 eri kokoa !
Useimmilla tuotteilla (esim talokilvet) on 3 kokoluokkaa: pieni, keskisuuri ja suuri. Kun klikkaat esim 'Suuri' tuotetta, niin silloin avautuu suuren talokilven kokovaihtoehdot.

Mallikuvat:
Lähes kaikilla tuotteilla valitun kilpikoon mukaiset mallikuvat: pienillä talokilvillä on lyhyet mallikuvatekstit ja isoilla pitkät.
klikkaamalla mieleistäsi mallikuvaa pääset heti antamaan oman kilpesi tiedot ja näkemään se maksaa eri materiaali ja viimeistely-vaihtoehdoilla.

Määräalennukset:
Yleensä kaikilta tuoteilla on määräalennukset.
Maksimi määräalennus on yleensä 30%. Se millä ostosmäärällä saa maksimi-alennuksen riippuu tuotteista. Pienillä tuoteilla se on yleensä 30-50 kpl, mutta suurilla se voi olla esim 8-15 kpl.

Suuret tilakset:
Jos tarvit heti suurempia määriä tai tilaat säännöllisesti kohtuullisia määriä, niin pyydä tarjous. Lähetä tarjouspyyntö laser@riimikko.fi sähköpostiin.

Tyyppikilvet:
Jos tarvit useita tuoteita, missä kaikissa on yksilölliset tiedot yrityksesi vakiopohjalla (tyyppikilvet yms), niin lähetä pohjakuva meille ja me teemme teille oman kilven, missä vakiopohjaan on varattu paikat vaihtuville tiedoille. Tämän jälkeen voit tilata tuotteita lähettämällä esim excel-muodossa kilpien vaihtuvat tiedot.

 

 

tech
tech

KAIKKI MAKSUTAVAT KÄY:

Meillä voit maksaa verkko-ostokset pankkiin ennakkomaksuna ja kaikilla pankki- ja luottokorteilla.

Kortti- ja lasku/osamaksupalvelut tarjotaan Paytrail kautta.

Paytrail
Laser-Riimikko uusi nettikauppa
Laser-Riimikko
Konsulintie 35
FI-07110, Hinthaara (=Porvoo)
Uusimaa
FINLAND
puh. +358 45 133 7675
laser (at) riimikko.fi
Y-tunnus: 0628881-8