FI | EN | SV

Lelukauppa-Riimikko leveransvillkor.

Den 'Betalningsmetod' du väljer i slutet av beställningen avgör när produkterna kan levereras. Betalningsmetoderna är Onlinebetalningar (=Paytrail), Banköverföring och Inkasso. Onlinebetalningar inkluderar betalning med alla bank- och kreditkort. Dessutom erbjuder den fakturerings- och avbetalningsfunktioner

Här nedan finns mer detaljerade beskrivningar av dem.

Onlinebetalningar:
(=alla bank- och kreditkortsköp, Jousto- och Collector-fakturering och PayPal-betalning.)

I Lelukauppa Riimikos webbutik (=lelu.riimikko.fi) kan du betala dina köp med alla vanliga bank- och kreditkort genom att välja 'Onlinebetalning' som betalningsmetod. Under betalningsfasen av beställningen frågar programmet mer detaljerat hur du vill betala.Alternativen är: alla bankkort och alla kreditkort, flexibel och Collector invoicing och Paypal-betalning.

Vi betraktar onlinebetalningsköp som betalda omedelbart och vi kan skicka produkterna så snart som möjligt.

Onlineshopping är säker. (I slutändan är Paytrail och bankerna ansvariga för missbruk om korten inte har behandlats korrekt)

Betalningsorder/ leverans online sker enligt följande:

 • Köp produkterna i vår onlinebutik.
 • När du anger beställningsinformationen väljer du "Onlinebetalning" som betalningsmetod
 • Betala för ditt köp med bank- eller kreditkort.
 •  Om du använder ett kreditkort kommer programvaran också att be om bankbekräftelse (= samma inloggningsuppgifter och engångslösenord som när du betalar räkningar normalt)
 • Systemet skickar orderbekräftelsen till kundens e-post och information om köpet till Lelukauppa Riimikos e-post.
 • Om du har valt Jousto- eller Collector-fakturering ser vi till att beställningen och leveransadressen är densamma och vi levererar produkterna. Tillsammans med Jousto och Collector sköter Paytrail sändning av fakturor, avbetalningsfunktioner och eventuell inkasso.
 • Hämtning:

  Om du väljer "Hämtning" som betalnings- och leveranssätt, betalar du för produkterna i kassan när du hämtar dem. (du kan även betala för produkterna i förväg som en onlinebetalning eller banköverföring, även om du hämtar produkterna i butiken)

  Du bör även lägga en avhämtningsorder här i webbutiken, så att vi kan reservera produkterna i ditt namn och leverera dem till butiken, om de förvaras någon annanstans. I infofältet i slutet av onlinebeställningen markerar du när du planerar att hämta produkterna.

  Hämtningsbeställning/ leverans sker enligt följande:

  • Köp produkterna i vår onlinebutik.
  • När du anger beställningsinformationen, markera leveransmetoden som "Insamling"
  • om du vill betala direkt, gör det via banköverföring eller onlinebetalning.
  • Skriv i orderinfofältet när du vill hämta produkterna från Lelukauppa Riimikko
  • Systemet skickar orderbekräftelsen till kundens e-post och information om köpet till Lelukauppa Riimikos e-post.
  • Vi meddelar dig via e-post när beställningen kan hämtas på Riimikko.

  Förbetald banköverföring:

  Om du inte vill använda bank- och kreditkort i webbutiken, men du vill att produkterna ska skickas, väljer du "Förskottsbetalning" som betalningsmetod. I det här fallet visar programvaran banköverföringsinformationen, baserad på vilken du kan betala ditt köp till vårt bankkonto. I det här fallet skickar vi bara produkterna när beloppet syns på vårt konto.

  Förskottsbetalningsorder/ leverans sker enligt följande:

  • Köp produkterna i vår onlinebutik.
  • När du anger beställningsinformationen väljer du "Förskottsbetalning" som betalningsmetod
  • I slutet av beställningen skriver du ut banköverföringssidan eller sparar kontonumret och totalbeloppet och betalar för ditt köp som en vanlig bankbetalning (online eller genom att besöka din bank).
  • Systemet skickar orderbekräftelsen till kundens e-post och information om köpet till Lelukauppa Riimikko e-post.
  • När betalningen visas på vårt konto skickar vi produkterna till den adress du angett.

  Leveranstid

  Leksaksbutikens produkter förvaras både i butiken och på andra ställen. Du kan få produkterna i leksaksaffären direkt eller så skickar vi dem inom ett par dagar. Om beställningen innebär montering av produkten tar detta vanligtvis ett par dagar till.

  Om du behöver produkten snabbt eller vill vara säker på att den kommer i tid, skicka ett meddelande till lelukauppa@riimikko.fi.

  Vi levererar produkterna på det sätt som kunden valt. Vår webbutiken erbjuder alla de viktigaste Posti- eller Matkahuolto-leveranssätten

  Avbokning av transaktionen.

  Om du av någon anledning måste/vill avbryta transaktionen kommer det att ske inom 8 dagar. Kunden kommer inte att ådra sig några kostnader om vi inte har hunnit skicka produkten.

  Om produkten redan har skickats måste kunden betala tillbaka frakten till oss. Fraktkostnader för stora stycken kan vara ganska stora. I denna prissättning används normala fraktpriser som meddelats av Posti och Matkahuolto.

  Om du har betalat med bankkort eller via banköverföring, skicka oss ett mejl med kontouppgifterna där det inbetalda beloppet kommer att returneras. (kreditkortsköp kan returneras inom 7-8 dagar utan ditt kontonummer)

  Transportvillkor.

  Vi levererar produkterna som ska skickas via Posti eller Matkahuolto.Vid leveranser följer vi dessa företags leveransvillkor. (t.ex. leveranstid, brott på produkten under transport, villkor för leverans från dörr till dörr, samtal, distributionsförsök etc.) Posti ringer till exempel inte kunden för att se om han är hemma vid tidpunkten för leverans, men istället försöker leverera, och om det inte lyckas returneras paketet till ditt postkontor för att vänta på hämtning.

  Fraktpriset baseras på försändelsens vikt och volym.

  Ansvarsbegränsning:

  Riimikko ansvarar inte för kundens indirekta kostnader som kunden ådrar sig för att ta produkten i bruk, såsom installation eller montering av produkten.

  Defekta produkter och reklamationer:

  Om det är något fel med produkten du fick, vänligen meddela oss direkt:

  ● skicka ett meddelande till laser@riimikko.fi.

  ● eller skriv ett meddelande med funktionen "Feedback" i onlinebutiken.

  ● Om det finns några oklarheter, ring 045 133 7675

  Köp gjorda med kreditkort eller fakturor/avbetalningar:

  (=detta nedan är klausulen som Paytrail behöver, så att de t.ex. har rätt att samla in fakturor.)

  För köp gjorda med kreditkort eller mot faktura/delbetalning anses Paytrail (=Suomen Verkkomaksut Oy) som säljare, så att de till exempel kan debitera ett kreditkortsköp eller skicka faktura/hämtningsbrev)< /p>

  Betalningar med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort

  Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard agerar Lelukauppa Riimikko endast som marknadsförare av produkter och tjänster och levererar även produkterna till köparen. Suomen Verkkomaksut Oy ansvarar för reklamationer.

  Suomen Verkkomaksut Oy agerar som säljare av produkten för betalningar som görs med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort, och transaktionen skapas mellan kunden och Paytrail Oy. Säljaren är ansvarig för alla skyldigheter relaterade till transaktionen. Paytrail Oy är också mottagare av betalningen.

  Paytrail Oy, anställnings-ID: 2122839-7

  Programbåge 10

  40500 JYVÄSKYLÄ

  Telefon: 0207 181830

  Onlinebanker

  Paytrail Oy (2122839-7) implementerar i samarbete med finländska banker och kreditinstitut betalnings- och finansieringstjänsten för betalningar via internet. Paytrail Oy köper betalningen och redovisar den till handlaren. Ur användarens synvinkel fungerar tjänsten precis som traditionell onlinebetalning.

tech
Paytrail
Lelukauppa Riimikko
Lelukauppa Riimikko
Mellangatan 8
FI-06100, Borgå
Nyland
FINLAND
puh. (019) 52 45 711
puh. 045 133 7675
lelukauppa@riimikko.fi
Y-tunnus: 0628881-8