FI | EN | SV

Lelukauppa-Riimikon toimitusehdot.

Tilauksen lopussa valitsemasi 'Maksutapa' määrittelee milloin tuotteet voidaan toimittaa. Maksutavat ovat Verkkomaksut (=Paytrail), Tilisiirto ja Nouto. Verkkomaksut sisältävät maksamisen kaikilla pankki- ja luottokorteilla. Lisäksi se tarjoaa laskutus- ja osamaksutoiminnot

Tässä alla on tarkemmat kuvaukset niistä

Verkkomaksut:
(=kaikki pankki- ja luottokorttiostot, Jousto- ja Collector-laskutus sekä PayPal-maksu.)

Lelukauppa Riimikon verkkokaupassa (=lelu.riimikko.fi) voit maksaa ostoksesi kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla valitsemalla maksutavaksi ’Verkkomaksu’. Tilauksen maksuvaiheessa ohjelma kysyy tarkemmin millä tavalla haluat maksaa. Vaihtoehdot ovat: kaikki pankkikortit ja luottokortit, jousto- ja Collector laskutus sekä Paypal maksaminen.

Verkkomaksu-ostokset katsomme heti maksetuiksi ja voimme lähettää tuotteet mahdollisimman pian.

Verkko-ostaminen on turvallista. (Viimekädessä Paytrail ja pankit vastaavat väärinkäytöksistä, jos korttien käsittely ei on ollut asianmukaista)

Verkkomaksu-tilaus/ toimitus tapahtuu näin:

 • Osta tuotteet nettikaupastamme.
 • Tilaustietojen antamisen yhteydessä merkkaa maksutavaksi 'Verkkomaksu'
 • Maksa ostoksesi pankki- tai luottokortilla.
 •  Jos käytät luottokorttia, niin ohjelmisto pyytää lisäksi pankki-varmistuksen (= samat tunnukset ja kertakäyttösalasanat kuin normaalissa laskujen maksamisessa)
 • Järjestelmä lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin ja tiedon ostoksesta Lelukauppa Riimikon sähköpostiin.
 • Jos olet valinnut Jousto tai Collector-laskutuksen, niin me varmistamme että tilaus- ja toimitusosoite on sama ja toimitamme tuotteet. Paytrail hoitaa yhdessä Jouston ja Collectorin kanssa laskujen lähetyksen, osamaksutoiminnot sekä mahdollisen perinnän.

Nouto:

Jos valitset maksu- ja toimitustavaksi ’Nouto’, niin silloin maksat tuotteet kassalla niitä noutaessasi. (voit myös maksaa tuotteet etukäteeen verkkomaksuna tai tilisiirtona, vaikka noudatkin tuotteet kaupalta)

Myös noutotilaus kannattaa tehdä täällä nettikaupassa, jotta voimme varata tuotteet sinun nimellesi ja toimittaa ne kaupalle, mikäli ne varastoidaan muualla. Merkitse nettitilauksen loppussa olevaan info-kenttään, milloin aiot noutaa tuotteet.

Noutotilaus/ toimitus tapahtuu näin:

 • Osta tuotteet nettikaupastamme.
 • Tilaustietojen antamisen yhteydessä merkkaa toimitustavaksi 'Nouto'
 • jos haluat maksaa heti, niin tee se tilisiirrolla tai verkkomaksulla.
 • Kirjoita tilauksen info-kenttään, milloin haluaisit noutaa tuotteet Lelukauppa Riimikosta
 •  Järjestelmä lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin ja tiedon ostoksesta Lelukauppa Riimikon sähköpostiin.
 • Ilmoitamme sähköpostiisi, milloin tilaus on noudettavissa Riimikosta.

Ennakkomaksu-tilisiirto:

Jos et halua käyttää pankki- tai luottokortteja nettikaupassa, mutta haluat tuotteet lähetettäväksi, niin valitse maksutavaksi ’Ennakkomaksu’. Tällöin ohjelmisto näyttää pankkisiirtotiedot, joiden perusteella voit maksaa ostoksesi pankkitilillemme. Tällöin lähetämme tuotteet vasta kun summa näkyy tilillämme.

Ennakkomaksu-tilaus/ toimitus tapahtuu näin:

 • Osta tuotteet nettikaupastamme.
 • Tilaustietojen antamisen yhteydessä valitse maksutavaksi 'Ennakkomaksu'
 • Tilauksen lopussa tulosta pankkisiirtosivu tai ota tilinumero ja yhteissumma talteen ja maksa ostoksesi normaalina pankkimaksuna (netin kautta tai käymällä pankissasi).
 • Järjestelmä lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin ja tiedon ostoksesta Lelukauppa Riimikon sähköpostiin.
 • Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet ilmoittamaanne osoitteeseen.

Toimitusaika

Lelukaupan tuotteita varastoidaan sekä kaupalla että muualla. Lelukaupassa olevat tuotteet saat heti mukaasi tai me lähetämme ne parin päivän sisällä. Jos tilaukseen liittyy tuotteen kokoaminen, niin tyypillisesti tähän kuluu pari päivää lisää.

Jos tarvitset tuotteen nopeasti tai haluat varmistua, että se on ajoissa perillä, niin laita viesti sähköpostiin lelukauppa@riimikko.fi.

Toimitamme tuotteet asiakkaan valitsemalla tavalla. Nettikaupassamme on tarjolla kaikki keskeiset Postin tai Matkahuollon toimitustavat

Kaupan peruminen.

Jos jostain syystä joudutte/ haluatte perua kaupan, niin se käy 8 päivän sisällä. Asiakkaalle ei tule mitään kuluja, jos emme ole ehtineet lähettää tuotetta.

Jos tuote on jo lähetetty, niin silloin asiakkaan maksettavaksi jää rahti takaisin meille. Suurten kappaleiden rahtimaksut voivat olla kohtalaisen merkittävät. Tässä hinnoittelussa käytetään normaaleja Postin ja Matkahuollon ilmoittamia rahtihintoja.

Jos olet maksanut pankkikortilla tai tilisiirtona, niin lähetä meille sähköposti, jossa ilmoitat tilitiedot mihin maksettu summa palautetaan. (luottokorttiostot voimme palauttaa 7-8 päivän sisällä ilman tilinumeroanne)

Kuljetusehdot.

Lähetettävät tuotteet toimitamme Postin tai Matkahuollon kautta. Toimituksissa noudatamme näiden yhtiöiden toimitusehtoja. (esim toimitusaika, tuotteen särkyminen kuljetuksessa, ovelle-toimituksen ehdot, soitot, jakoyrityskerrat yms). Esim Posti ei soita asiakkaalle, onko tämä kotona jakohetkellä, vaan se yrittää jakaa ja jos se ei onnistu, niin paketti palaa teidän postiin odottamaan noutoa.

Rahtihinnoittelu perustuu lähetyksen painoon ja tilavuuteen.

Vastuun rajoitus:

Riimikko ei vastaan asiakkaan välillisistä kustannuksista, joita asiakkaalle koituu tuotteen käyttöönotosta, kuten esimerkiksi tuotteen asentamisesta tai kokoamisesta.

Vialliset tuotteet ja reklamaatiot:

Jos saamassasi tuotteessa on jotain vikaa, niin ilmoita siitä meille suoraan:

● lähetä viesti laser@riimikko.fi-sähköpostiin.

● tai kirjoita viesti nettikaupan 'Palaute' toiminnolla.

● Jos asiassa on epäselvyyksiä, niin soita numeroon 045 133 7675

Luottokorteilla tai laskulla/osamaksulla tapahtuvat ostokset:

(=tämä allaoleva on Paytrailin tarvitsema lauseke, jotta heillä on esim. laskujenperimisoikeus.)

Luottokorteilla tai laskulla/osamaksulla tapahtuvissa ostoksissa Paytrail (=Suomen Verkkomaksut Oy:n) katsotaan myyjäksi, jotta he voivat periä esim luottokorttiostoksen tai lähettää laskun/perintäkirjeen)

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lelukauppa Riimikko toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

tech

KAIKKI MAKSUTAVAT KÄY:

Meillä voit maksaa verkko-ostokset noudettaessa kaupan kassalla, pankkiin ennakkomaksuna ja kaikilla pankki- ja luottokorteilla.

Kortti- ja lasku/osamaksupalvelut tarjotaan Paytrail kautta.

Paytrail
Lelukauppa Riimikko
Lelukauppa Riimikko
Välikatu 8
FI-06100, Porvoo
Uusimaa
FINLAND
puh. (019) 52 45 711
puh. 045 133 7675
lelukauppa@riimikko.fi
Y-tunnus: 0628881-8