FI | SV | EN

Laser-Riimikon toimitusehdot.

Tilauksen lopussa valitsemasi 'Maksutapa' määrittelee milloin tuotteet voidaan toimittaa. Maksutavat ovat Verkkomaksut (=Paytrail), Tilisiirto, Nouto. Verkkomaksut sisältää maksamisen kaikilla pankki- ja luottokorteilla. Lisäksi se tarjoaa laskutus- ja osamaksutoiminnot.

Huomaa, että ohjelmamme ei toimi markkinoinnilta poistuvalla Internet Explorerilla (ostoskoriin menee tuotteet väärällä hinnalla ja piirto ei toimi kunnolla). Käytä selaimena esim Chromea, Firefoxia, Safaria, Opera tai Edgeä.

Tässä alla on tarkemmat kuvaukset niistä

Verkkomaksut:
(=kaikki pankki- ja luottokorttiostot, Jousto- ja Collector-laskutus sekä PayPal-maksu.)

Laser-Riimikon verkkokaupassa (=laser.riimikko.fi) voit maksaa ostoksesi kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla valitsemalla maksutavaksi ’Verkkomaksu’. Tilauksen maksuvaiheessa ohjelma kysyy tarkemmin millä tavalla haluat maksaa. Vaihtoehdot ovat: kaikki pankkikortit ja kaikki luottokortit, jousto- ja Collector laskutus sekä Paypal maksaminen.

Verkkomaksu-ostokset katsomme heti maksetuiksi ja voimme lähettää tuotteet mahdollisimman pian.

Verkko-ostaminen on turvallista. (Viimekädessä Paytrail ja pankit vastaavat väärinkäytöksistä, jos korttien käsittely on ollut asianmukaista)

Verkkomaksu-tilaus/toimitus tapahtuu näin:

 • Osta tuotteet nettikaupastamme.
 • Tilaustietojen antamisen yhteydessä merkkaa maksutavaksi 'Verkkomaksu'
 • Maksa ostoksesi pankki- tai luottokortilla.
 • Jos käytät luottokorttia, niin ohjelmisto pyytää lisäksi pankki-varmistuksen (= samat tunnukset ja kertakäyttösalasanat kuin normaalissa laskujen maksamisessa)
 •  Järjestelmä lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin ja tiedon ostoksesta Laser-Riimikon sähköpostiin.
 • Jos olet valinnut Jousto tai Collector-laskutuksen, niin me varmistamme että tilaus- ja toimitusosoite on sama ja toimitamme tuotteet. Paytrail hoitaa yhdessä Jouston ja Collectorin kanssa laskujen lähetyksen, osamaksutoiminnot sekä mahdollisen perinnän.

Nouto:

Tuotteita haetaan aika harvoin Laser-Riimikon tiloista Konsulintie 35, 07110 Porvoo. Pyydettäessä voimme kuintenkin jättää tuotteet Pajalle tai talon eteiseen noudettavaksi.

Tilaus maksetaan joko etukäteen verkkomaksuna tai tilisiirtona tai sitten jätämme laskun tuotteen yhteyteen. Tilausta ei voi maksaa noudon yhteydessä.

Myös nouto-tilaus kannattaa tehdä täällä nettikaupassa, jotta saamme kaikki tarpeellset tilaustiedot. Merkitse nettitilauksen loppussa olevaan info-kenttään, milloin aiot noutaa tuotteet.

Nouto-tilaus/toimitus tapahtuu näin:

 • Osta tuotteet nettikaupastamme.
 • Tilaustietojen antamisen yhteydessä merkkaa toimitustavaksi 'Nouto'
 • jos haluat maksaa heti, niin tee se tilisiirrolla tai verkkomaksulla.
 • Kirjoita tilauksen info-kenttään, milloin haluaisit noutaa tuotteet Lelukauppa Riimikosta
 •  Järjestelmä lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin ja tiedon ostoksesta Laser-Riimikon sähköpostiin.
 • Ilmoitamme sähköpostiisi, milloin tilaus on noudettavissa Riimikosta.

Ennakkomaksu-tilisiirto:

Jos et halua käyttää pankki- ja luottokortteja nettikaupassa, mutta haluat tuotteet lähetettäväksi, niin valitse maksutavaksi ’Ennakkomaksu’. Tällöin ohjelmisto näyttää pankkisiirtotiedot, joiden perusteella voit maksaa ostoksesi pankkitilillemme. Tällöin lähetämme tuotteet vasta kun summa näkyy tilillämme.

Ennakkomaksu-tilaus/toimitus tapahtuu näin:

 • Osta tuotteet nettikaupastamme.
 • Tilaustietojen antamisen yhteydessä valitse maksutavaksi 'Ennakkomaksu'
 • Tilauksen lopussa tulosta pankkisiirtosivu tai ota tilinumero ja yhteissumma talteen ja maksa ostoksesi normaalina pankkimaksuna (netin kautta tai käymällä pankissasi).
 • Järjestelmä lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin ja tiedon ostoksesta Laser-Riimikon sähköpostiin.
 • Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet ilmoittamaanne osoitteeseen.

Toimitusaika

Normaali toimitusaikamme on 2 viikkoa tilauksesta, mutta lähetämme tuotteet heti kun ne on saatu valmiiksi. Emalikilpiä emme tee itse ja niiden toimitusaika on 4-8 viikkoa.

Jos tarvitset tuotteen nopeasti tai haluat varmistua, että se on ajoissa perillä, niin laita viesti sähköpostiin laser@riimikko.fi.

Toimitamme tuotteet asikkaan valitsemalla tavalla. Nettikaupassa on tarjolla kaikki keskeiset Postin tai Matkahuollon toimitustavat

Kaupan peruminen.

Kaupan peruminen on mahdollista, mutta kulut riippuvat siitä onko tuote jo lähetetty ja siitä onko kyse vakio vai asiakaskohtaisesta tuotteesta.

Jos kyse on vakiotuotteesta, niin silloin kaupan voi perua 10 päivän sisällä sen lähetysilmoituksen lähettämisestä. Tällöin asiakkan maksettavaksi jää vain rahti toiseen suuntaan.

Hyvin usein Laser-Riimikon tuotteet ovat kuitenkin asiakaskohtaisia.
Jos tuottetta ei ole vielä suunniteltu/valmistettu, niin mitään muita kuluja ei peritä, paitsi ehkä suunnittelu/piirtokulut.
Jos tuotteet on ehditty valmistaa/lähettää ja asiakas haluaa perua kaupan, niin asiakkaan kuluiksi tulee rahdit molempiin suuntiiin ja lisäksi puolet tuotteen myyntihinnasta.
Pyrimme kuitenkin aina löytämään yhteisen kompromissin asiassa.

Pidätämme oikeuden peruuttaa yksipuolisesti tilaus 14 päivän sisällä. Tämä saattaa tulla kyseeseen esimerkiksi materiaalipuutteiden, yllättävän työruuhkan, nettikauppavian tai vasta toteutusvaiheessa havaitun työn vaikeuden takia. Tällöin mahdollisesti jo maksetut rahat palautetaan. Korvausvastuuta ei tällaisessa tapauksessa Riimikolle kohdistu.

Jos olet maksanut pankkikortilla tai tilisiirtona, niin lähetä meille sähköposti, jossa ilmoitat tilin mihin maksettu summa palautetaan. (luottokorttiostot voimme palauttaa 7-8 päivän sisällä ilman tilinumeroanne)

Kuljetusehdot.

Lähetettävät tuotteet toimitamme Postin tai Matkahuollon kautta. Toimituksissa noudatamme näiden yhtiöiden toimitusehtoja. (esim toimitusaika, tuotteen särkyminen kuljetuksessa, ovelle-toimituksen ehdot (soitot, jakoyrityskerrat yms). Esim Posti ei soita asiakkaalle, onko tämä kotona jakohetkellä, vaan se yrittää seuraavana päivänä uudelleen. Jos jakelu ei sittenkään onnistu onnistu, niin paketti palaa teidän postiin odottamaan noutoanne.

Rahtihinnoittelu perustuu lähetyksen painoon ja tilavuuteen.

Vastuun rajoitus:

Riimikko ei vastaan asiakkaan välillisistä kustannuksista, joita asiakkaalle koituu tuotteen käyttöönotosta, kuten esimerkiksi tuotteen asentamisesta.

Vialliset tuotteet ja reklamaatiot:

Jos saamassasi tuotteessa on jotain vikaa, niin ilmoita siitä meille suoraan:

● lähetä viesti laser@riimikko.fi-sähköpostiin.

● tai kirjoita viesti nettikaupan 'Palaute' toiminnolla.

● Jos asiassa on epäselvyyksiä, niin soita numeroon 045 133 7675

Luottokorteilla tai laskulla/osamaksulla tapahtuvat ostokset:

(=tämä allaoleva on Paytrailin tarvitsema lauseke, jotta heillä on esim. laskujenperimisoikeus.)

Luottokorteilla tai laskulla/osamaksulla tapahtuvissa ostoksissa Paytrail (=Suomen Verkkomaksut Oy:n) katsotaan myyjäksi, jotta he voivat periä esim luottokorttiostoksen tai lähettää laskun/perintäkirjeen)

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lelukauppa Riimikko toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Riimikko Oy:llä on oikeus muuttaa näitä toimitusehtoja. Riitatapauksissa käytetään tilaus/toimitushetken aikaista versiota toimitusehdoista.

 

 

tech

All common bank and credit cards are accepted.

We are using Paytrail services.

Paytrail
Laser-Riimikko, new net shop
Laser-Riimikko
Välikatu 8
FI-06100, Porvoo City
Uusimaa
FINLAND
tel. +358 45 133 7675
laser@riimikko.fi
Business ID: FI0628881-8